Friday, August 5, 2011

In the Kitchen








حناكول عرايس دلوأتي

أحلى تتبيلة لحم عرايس في جمعية قرطبة، و هذي الطريقة مثل الصور سهلا ما يبلها شي

So, this dish is called 'Arayis'.  Basically you take some arabic bread, soak it with olive oil, stuff the minced meat (with added herbs) between the breads, and just start grilling away.
mmm...

7 comments:

  1. OH YUMMM!!!!! how amazing do they look.

    http://behindmymuse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. بالعافيه :)
    تتبيله جاهزه ؟ اي ماركه ؟
    لانه انا كله بجمعية قرطبه

    ReplyDelete
  3. يا ست إسمي الصورة دي عوزا كلام مصري..مش فرنساوي
    بس مرسي خالص
    lol
    في جمعية قرطبة تطلبون من اللحام لحم تتبيلة العرايس
    The rest is home made.

    ReplyDelete
  4. looooool omg true! sha3by food!

    ReplyDelete
  5. This looks delicious - great photography!

    ReplyDelete